КОИ СМЕ НИЕ

ЗА НАС

Лицензиран дом за отглеждане на Любимци!

Основател и собственик ;

Д-р Петя Кьосовска – ветеринарен лекар.

Завършила съм  ветеринарна медицина във
Ветеринарно медицински факултет при Тракийски университет гр.Стара Загора през 1998г.

От 1998г. до момента работя по своята професия .

Кучетата са мое хоби, страст,любов и свободно време,

От 2010 г се занимавам професионално с отглеждане на кученца за домашни любимци и в момента имаме сладури от породите :

Пудел –размер той и мини

Малтийска болонка

Ши Тцу

Кавалер кинг Чарлз шпаньол  

Уелско корги Пембрук

 

Мястото където се отглеждат   е лицензирано и регистрирано в БАБХ и има издадено удостоверение с номер 5835-0807.

Накратко:

Кученцата отглеждани от нас са здрави,щастливи и свободно тичащи в голям озеленен двор.

Всяко се радва на своето лично пространство и на нашето лично и индивидуално отношение.

Всяко кученце-бебе ,което се роди , се обгрижва от майка си  и мен от 0 до 60 дневна възраст задължително.След навършване на 2 месеца кученцата постепенно се отделят от майката за да влезе тя в период на почивка и възстановяване.През този период преминаваме през задължителен профилактичен план за обезпаразитяване и имунизация.Не по малко важна е и социализацията на малките.Социализацията е много важен процес от който зависи как кученцето ще се впише в новата среда при семейството ,което го избере.Стараем се не само семейството да избере кученцето,а и кученцето да избере семейството.Най-голямо е удовлетворението ,когато имаме взаимно привличане и любов от пръв поглед!

Щастливи очи и усмивка ,прерастващи в целувка и прегръдка е всичко, което е необходимо за да си сигурен ,че е завинаги!

Когато кученцето е напълно самостоятелно се предава на новото семейство с европейски /имунизационен паспорт ,чип, стартов пакет храна и насоки за неговото отглеждане.

Всеки е добре дошъл на гости в подходящо и предварително уговорено време !

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПОРОДИ

кавалер кинг чарлз шпаньол

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол е порода  кучета, селектирана през 20 век. Тя е една от малкото породи от типа шпаньол, отнасяща се към декоративните кучета. Кръстена е на крал Чарлз II.Грациозни,цветни,красиви.Изключителни компаньони в ежедневието!

МАЛТИЙСКА БОЛОНКА

Малтийската болонка е порода дребни кученца, която се смята за древна и е свързана с остров Малта. Отличителна особеност на малтийските болонки е правата козина с чисто бял цвят, въпреки че по стандартите на Международната федерация по кинология се допуска лек оттенък на слонова кост.

корги

Уелското корги Пембрук е порода кучета, която е една от двете разновидности на уелското корги. Породата произхожда от земите на графство Пембрукшър, Уелс и оттам идва и нейното име. Тя е най-малката в групата на овчарските кучета. Кралица Елизабет II, която отглежда пет коргита, ги прави известни в целия свят след като ги обявява за своя любима порода. Британското кралско семейство предпочита тези кучета вече над седемдесет години.

ШИ ТЦУ

Ши Тцу  е порода куче играчка, произхождаща от Тибет и е създадена от Пекинез и Лхаса Апсо. Ши Тцу са известни с късата си муцуна и големите си кръгли очи, както и с дългата си козина, клепналите уши и ниската и стегната поза.Те са с игрив  , спокоен  и приятелски темперамент.

пудел

Пуделът е умно и жизнерадостно куче, много податливо на обучение. В днешни дни пуделите са най-популярни като домашни любимци и в цирка, но в миналото са били и отлични пазачи, ловци и пастири. Пуделите се славят като елегантни на външен вид и любопитни по характер. Верни са на стопаните си, обичат децата, приспособяват се лесно. Кучето ,което може да следва стопаните си навсякъде!

НАЛИЧНИ КУЧЕНЦА

МИНИ ПУДЕЛЧЕТА

Момичета на 3 месеца .Ваксинирани с паспорти.

Цена – 1200 лв

ПУДЕЛ ТОЙ

Той пуделчета свободни за запазване!

Цена – 1500 лв

Ши тцу

Момиче -родена на 19,07.23г.Всички ваксини,чип ,паспорт.Малката е готова за разходки и гушкане и очаква своето семейство!

Цена – 800 лв.

БЕБЕТА УЕЛСКО КОРГИ ПЕМБРУК

КАВАЛЕР КИНГ ЧАРЛЗ ШПАНЬОЛ

Ши тцу нови бебета

              Време за капариране сега,вземане за Нова година!

                                              Цена – 600 лв.

Пудел мини червени ! Вземане по коледа!
Цена 2000 лв

ИСКАТЕ ДА ДАДЕТЕ КУЧЕ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ?

Пишете ни, а ние ще се свържем с Вас при първа възможност!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.